Shoprenter.hu kft. sajtóközleménye

Sajtóközleménye

2018.07.02.

Shoprenter.hu kft. sajtóközleménye

 

Sikeresen lezárult az intelligens termékajánlónk fejlesztése és piacra vitele

 

gondolatolvasás gépi technológiával – röviden így lehetne jellemezni azt az innovatív fejlesztést, amelyet a shoprenter.hu kft az elmúlt másfél évben nemcsak kitalált és megvalósított, de mindezt be is vezette a hazai és a nemzetközi piacra. pályázati támogatásként 33,38 millió ft-ot nyertünk rá.

 

 

Az ún. Prototípus fejlesztési pályázat keretében adtuk be az Intelligens termékajánló ötletét, melyre a GINOP-2.1.7-15-2016-00687 projektazonosító szám alatt elnyertünk több mint 33 millió forintot. Az eredményhirdetést megelőzve, már 2017 januárjától elkezdtük a megvalósítását, ugyanis láttuk a projektnek a piaci potenciálját. A tervezés, fejlesztés és kivitelezés egy folyamatos munka volt a pályázat másfél éve során, de idén május végére nemcsak kikerült több webáruház motorba integrálva a megoldásunk, de már több mint 2500 ügyfél – hazai és külföldi egyaránt – használja azt napi szinten.

 

Az Intelligens webáruház személyre szabott ajánlatokat tesz a látogatóknak, mindezt folyamatosan tanulva, egyre „okosabb” lesz. A rendszer magától „kitalálja” a termékkapcsolatokat és ajánlatokat tesz. Minél többször tér vissza webáruházunkba a látogató, annál jobb vásárlói élményben lesz része, mert a webáruház annál többet tud róla – és a hozzá hasonló látogatókról. Az intelligens termékajánlónk működik a főoldalon, a termékoldalon és a kosároldalon is, pár kattintás kell csak a beépítéséhez és teljesen az áruház felületéhez igazítható a megjelenése.

 

Az eredmények impozánsak. Több esettanulmányt is készítettünk, amelyek közül kiemelkedik az a webáruház, aki +287%-kal tudta növelni a konverzióját, ezáltal többszörözve a bevételét. A főoldali ajánló funkció minimum duplázza a termékekre való átkattintást, de akár négyszerezheti is egyes sztártermékeknél.

 

Nemzetközi piacra lépésünk keretében jelenleg a Shopify webáruház motorhoz készítettük el a teljes funkcionalitású alkalmazást, amelynek mesterséges intelligenciája webáruház rendszereken keresztül működik. Már jelenleg is többen használják nemzetközi szinten az alkalmazást, mint hazánkban.

 

 

További információk:

www.shoprenter.hu

www.autocommerce.io

 

Gyakran Ismételt Kérdések

 • + Meg fogja változtatni a boltom megjelenését?

  Ahogy a képernyőképeken is látod, a termékajánlónk úgy fog kinézni mintha a boltod része lenne. Megváltoztathatod a megjelenését (számos betütípus, nagyság és színek) továbbá megjelenésének a helyét is:

      - Horizontális: Főoldal, Termék oldal és Kosár oldalú termékajánló

      - Vertikális: például az Instagram sávod felett vagy alatt.

 • + Csökkenteni fogjátok az oldalam sebességét?

  Nem, erre nagyon figyelünk. Szigorúan csak után töltjük be a termékajánlónkat, miután betöltődött az oldalad.

 • + Rendelkeztek ügyfélszolgálattal?

  Igen, rendelkezünk ügyféltámogatással. Kata 2 napon belül válaszol a kérdéseidre!

 • + Valóban ingyenes?

  Igen, teljesen ingyenes. Nincs 14 napos próbaidőszakunk vagy havidíjunk, de még beállítási költségünk sem.

 • + Akkor is jól fog működni ha nincs elég adatom?

  Igen, természetesen. A teljese igazság viszont az, hogy ahhoz hogy megfelelően személyre szabott ajánlatokat tudjon mutatni, szüksége van egy előzetes adatgyűjtésre a felhasználói viselkedés alapján. Amíg össze nem gyűjti a megfelelő adatmennyiséget, addig a legnépszerűbb és a kategóriák legnépszerűbb termékeit jelenítjük meg.

   

  Miután elég adatot gyűjtött össze és elemzett ki, automatikusan működésbe fog lépni az intelligens termékajánlónk.

 • + Ki fejlesztette az alkalmazást?

  Kedvezményezett neve: ShopRenter.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

  Projekt címe:  A gépi tanulásra épülő e-kereskedelmi ajánlórendszer technológiájának kifejlesztése a ShopRenter.hu Kft-nél.

  A szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 33 379 441 Ft

  Támogatás mértéke (%-ban): 60.89 %

  Projekt tartalmának bemutatása: LÁSD SAJTÓKÖZLEMÉNY

  Projekt befejezési dátuma: 2018.06.30.

  Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.7-15-2016-00687

Help